El Junior d'hoquei herba vol retrobar-se amb la victòria per continuar en posicions d'ascens

El conjunt masculí del Junior d'hoquei herba rep aquest dissabte el Pedralbes en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Divisió d'Honor B. Els blau-i-negres estan obligats a guanyar si volen continuar ocupant posicions d'ascens. Els santcugatencs són segons a la classificació amb nou punts, mentre que el Pedralbes és setè amb dos punts menys.

Una victòria del Junior davant el Pedralbes serviria per continuar ocupant places d'ascens a Divisió d'Honor A, i per allunyar de la lluita per les primeres posicions al conjunt barceloní, que és quart classificat, amb set punts, dos menys que els blau-i-negres. El Junior ocupa la segona posició amb nou punts, i un balanç de quatre partits guanyats, un empatat i dos perduts. De la seva banda, el Pedralbes és quart a la classificació amb set punts i un balanç de dues victòries, tres empats i dues derrotes. A més, els santcugatencs volen retrobar-se amb la victòria després de la derrota (3-1) de la setmana passada davant la Reial Societat de Madrid, on dos errors defensius en els primers 10 minuts de joc van condemnar el conjunt santcugatenc. Per aquest partit el Junior recupera Àlex Gil i té la baixa de Marc Trullàs.

El tècnic del Junior, Fede González, analitza el Pedralbes i està convençut de la dificultat del matx.

Fede González

És un equip que li costa marcar gol però té una bona estructura defensiva. Serà un partit disputat i tots dos buscaran la victòria.

El Junior rep el Pedralbes dissabte a les tres de la tarda a les instal·lacions del Lluís Serrahima.