El Junior masculí d'hoquei herba es marca com a objectiu per l'ascens guanyar els tres pròxims partits


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí del Junior d'hoquei herba retorna aquest diumenge a la competició visitant el camp de la Reial Societat de Madrid, després de tres mesos sense disputar la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs, segons a la lliga per darrere del Vallès Esportiu, afronten un calendari teòricament més complicat que el seu principal rival al títol. Per aquest motiu, el tècnic blau-i-negre, Fede González, troba crucials els pròxims tres partits de lliga, els últims de la primera volta.

Reial Societat, Pedralbes i València són els rivals del Junior amb els quals s'enfrontarà abans d'iniciar la segona volta. Per la seva banda, l'actual líder de la Divisió d'Honor B i principal rival en la lluita per la lliga, el Vallès Esportiu, rep l'Orense, repeteix a casa contra el Sardinero i, finalment, es desplaça al camp del San Vicente. L'entrenador del Junior, Fede González, espera guanyar aquests sis primers punts en joc per tenir opcions de guanyar la lliga.

Fede González

Evidentment tenim tres partits molt importants, a priori, més difícils que el Vallès i hem de guanyar per ser a dalt.



Guille Carnicer és l'única baixa de l'equip. Carnicer es va lesionar fa poques setmanes la mà i probablement es perdi el que resta de temporada. En aquest sentit, González veu la plantilla compromesa i amb ganes d'assolir l'ascens, però sobretot de guanyar la lliga.

Fede González

La resta de l'equip està bé, en forma i molt illusionat per poder pujar i per intentar guanyar la lliga, que és l'objectiu principal.






El matx entre la Reial Societat i el Junior es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.