Andrea Feu i Cristina Guinea comencen els entrenaments amb la sub21 mirant l'Europeu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Andrea Feu

Imatge d'arxiu d'Andrea Feu

Les santcugatenques Andrea Feu i Cristina Guinea han estat convocades amb la selecció sub 21 per a preparar l'Europeu que es disputarà a la ciutat holandesa de Den Bosch l'última setmana d'agost. El combinat estatal farà nou entrenaments entre el tercer dimarts de febrer i l'últim dimecres de març a les instal·lacions del CAR i l'Estadi Federatiu de Terrassa.

L'exentrenador del Junior i actual tècnic de la sub21, Adrian Lock, ha convocat les dues blau-i-negres en el total de 19 jugadores per començar a preparar l'Europeu. El conjunt estatal ha programat nou sessions d'una hora i mitja a les instal·lacions del CAR i al camp que la Reial Federació Espanyola d'Hoquei té a Terrassa. Els dos primers entrenaments tindran la baixa de les convocades que estiguin amb els seus equips disputant el campionat d'Espanya juvenil de sala.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.