La selecció espanyola, amb les santcugatenques Andrea Puig i Júlia Menéndez, goleja Ucraïna


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La selecció espanyola d'hoquei herba, amb les santcugatenques Andrea Puig i Júlia Menéndez, guanya (3-0) la selecció d'Ucraïna en un nou amistós de preparació per al Preolímpic de Bèlgica. El combinat estatal, que es troba d'estada a Barcelona, a les instal·lacions del Reial Club de Polo, suma dues victòries després de guanyar dissabte la selecció de Rússia.

Continuen les bones notícies per a les santcugatenques Andrea Puig i Júlia Menéndez. Victòria còmoda la d'aquest dilluns davant Ucraïna, conjunt que com Espanya es jugarà tenir un bitllet per als Jocs Olímpics de Londres en el preolímpic. A diferència del combinat espanyol, que jugarà la fase prèvia a les Olimpíades a Bèlgica, les ucraïneses ho faran a Nova Delhi. Pel que fa el partit, en què Andrea Puig ha estat titular, el combinat espanyol ha dominat des del principi. Tot i els tres gols de Bea Pérez, Berta Bonastre i Raquel Huertas, Espanya ha desaprofitat diverses ocasions que podien haver ampliat el marcador. Pel que fa a Júlia Menéndez, tot i que no ha sortit d'inici, també ha disputat uns minuts en aquest segon amistós de la selecció espanyola.

Espanya jugarà dos amistosos més. El primer partit serà dimecres a dos quarts de dotze del matí, mentre que el segon es disputarà dijous a les onze del matí. Actualment el combinat espanyol ocupa l'onzena posició en la classificació mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.