El Junior masculí torna a la competició amb el títol de lliga entre cella i cella


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí del Junior d'hoquei herba reprèn la lliga regular d'aquí a dues setmanes i mitja visitant el camp de la Reial Societat de Madrid, després de tres mesos sense competir. Els santcugatencs estan convençuts de la seva capacitat per a proclamar-se campions de lliga i assolir l'objectiu marcat a principi de temporada, l'ascens a la Divisió d'honor.

Després de l'habitual aturada de tres mesos, el Junior prepara el retorn a la competició amb moltes ganes. Quan encara falten tres partits per acabar la primera volta, el conjunt blau-i-negre se situa en segona posició, només per darrere del Vallès Esportiu, màxim rival pel títol de lliga. L'entrenador del Junior, Fede González, assegura que estar tres mesos sense competir afecta als jugadors, però veu l'equip a ple rendiment.

Fede González

L'aturada afecta a la mentalitat del jugador i crea ansietat. Però la gent està molt concentrada i veig l'equip molt preparat i a per totes.




L'equip ha estat fent càrrega física fins aquesta setmana, en què reduirà aquest aspecte per arribar en condicions òptimes al matx contra la Reial Societat. Manquen 12 partits per a finalitzar la lliga i el Junior no es conforma amb l'ascens, sinó que l'objectiu principal és la primera plaça, el títol de lliga. Per aconseguir-lo, Fede González té clares les facetes del joc que cal millorar, en les quals posa més èmfasi en els entrenaments.

Fede González

Hem d'intentar encaixar menys gols en jugades d'àrea i no provcar tants penals córner. I també hem d'acabar de millorar l'enllaç entre els migcampistes i els davanters.





Abans del desplaçament a Madrid, els santcugatencs disputen dos amistosos davant el CD Terrassa. El primer serà aquest dijous al camp egarenc, mentre que dijous vinent jugaran com a locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.