Salva Induráin: 'Júlia Menéndez disputarŕ el preolímpic, Andrea Puig és dubte'


  • Comparteix:

Salva Induráin confecciona l'equip per al preolímpic Font: ilurohc.com

Salva Induráin confecciona l'equip per al preolímpic Font: ilurohc.com

El seleccionador espanyol femení d'hoquei herba, Salva Induráin, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la santcugatenca Júlia Menéndez disputarŕ el preolímpic de Bčlgica, perň que Andrea Puig haurŕ de guanyar-se la plaça a les diferents concentracions i partits que es disputaran.

Després de la primera concentració de la selecció espanyola a Terrassa, l'equip estatal marxarŕ aquest divendres cap a Sudŕfrica per fer una segona concentració on disputarŕ cinc partits amistosos davant la selecció local. En aquesta llista de 16 jugadores apareixen Júlia Menéndez i Andrea Puig. El seleccionador espanyol femení d'hoquei herba, Salva Induráin, ha explicat, en declaracions a Cugat.cat, que Júlia Menéndez disputarŕ el preolímpic de Bčlgica, perň que Andrea Puig s'haurŕ de guanyar la seva plaça.

Salva Induráin

Júlia Menéndez anirŕ al preolímpic, perň Andrea Puig s'haurŕ de guanyar la plaça.








El combinat estatal marxa aquest divendres a Sudŕfrica on farŕ una estada d'una setmana. Després tindrŕ dos mesos per endavant amb diferents concentracions a Rússia, el Quatre Nacions i amistosos previs al preolímpic que serŕ a Bčlgica del 16 al 25 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.