Romagosa, Menéndez i Puig inauguren l'any amb España amb un empat contra Anglaterrra

Imatge d'arxiu

Les jugadores del Junior Maria Romagosa, Júlia Menéndez i Andrea Puig empaten el primer amistós de l'any amb la selecció espanyola d'hoquei herba davant Anglaterra (2-2). Tots dos combinats disputaran tres amistosos, que serviran a les santcugatenques i les seves companyes per preparar el preolímpic de Bèlgica.

Les angleses estan més rodades que les espanyoles, ja que en pocs dies disputen la Champions Trophy. Malgrat això, han estat les espanyoles les que s'han avançat en el marcador, amb un gol de Olalla Piñeiro al minut 2. A la segona part, les rivals han capgirat el marcador amb dos gols. Quan mancaven quatre minuts per al final, Berta Bonastre ha anotat el segon gol i l'empat definitiu.

Totes dues seleccions tornaran a jugar aquest dissabte a dos quarts d'una del migida a Terrassa.