El Junior d'hoquei herba finalitza l'any en posicions d'ascens


  • Comparteix:

El Junior finalitza l'any en posicions d'ascens

El Junior finalitza l'any en posicions d'ascens

Arriba l'aturada nadalenca a l'hoquei herba, concretament a la Divisió d'Honor B, i el Junior ho fa en posicions d'ascens. Després de sis jornades els jugadors de Fede González només han cedit un empat i una derrota en aquest primer tram de la temporada.

Victòria (2-0) davant el Cajacantabria Sardinero en el primer partit de la temporada. El pitjor moment va arribar els següents dos partits. Empat a dos amb el Caldaria Barrocas i a la seguent jornada derrota (2-1) al camp del líder, el Vallés Esportiu. A partir d'aquí, tres golejades dels blau-i-negres. La primera contra el Reial Club Jolaseta (5-2), la segona contra l'Orense (2-5) i la tercera contra el San Vicente (9-1).

Per tant, després de sis jornades, el Junior és segon, una posició que dóna l'ascens a Divisió d'Honor A, principal objectiu dels blau-i-negres. Ara, l'equip arriba al Nadal amb la moral alta i amb la intenció de continuar creixent per guanyar la lliga i poder estar la temporada vinent amb els grans de l'hoquei herba. Després que la temporada passada l'ascens es quedés a les portes, aquesta campanya els santcugatencs no volen deixar escapar l'oportunitat d'aconseguir aquesta fita.

La competició torna el segon cap de setmana de febrer. El Junior visitarà el camp de la Reial Societat 1927.

Reportatge Junior masculí hoquei herba

Escolta el reportatge.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.