Cara o creu per al Junior en l'últim partit de la primera volta de la Divisió d'Honor femenina


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior d'hoquei herba femení se la juga en l'última jornada de la primera volta de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques es disputen el ser amb els equips capdavanters en la segona part de la lliga aquest diumenge contra el Reial Club de Polo de Barcelona.

Disputar-se el títol amb les millors de la categoria o jugar-se el descens en la segona volta de la lliga. El Junior encara l'última jornada de la primera volta amb l'objectiu de quedar entre les sis primeres de la Divisió d'Honor femenina i poder lluitar pel campionat. El rival a batre en aquesta jornada transcendental serà el RC Polo que està dos punts per sobre en la classificació i que en cas de victòria blau-i-negra acabarien la primera fase per sota del Junior. A les santcugatenques només els hi val la victòria. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, destaca la importància del partit contra les barcelonines.

Joan Vidal

Ens prenem el partit com una final, la victòria ens classifica i és tot o res.


El partit es jugarà al camp del Polo aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. La segona volta del campionat començarà quan acabi el preeuropeu que disputarà la selecció espanyola a Bèlgica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.