El Junior femení perd pistonada davant l'Hockey Alcalá

El Junior femení d'hoquei herba cau derrotat davant l'Hockey Alcalá per (0-1) en un partit amb molts nervis i molta intensitat. Les noies de Joan Vidal han disposat de sis penals corner per empatar el partit, però la falta de punteria ha passat factura a les locals.

Derrota per la mínima del Junior femení contra l'Hockey Alcalá. Les santcugatenques han començat el partit amb una intensitat molt elevada imposant el seu joc sobre el terreny de joc, però topavem una i altra vegada amb la defensa visitant. Les locals no han pogut materialitzar les ocasions i han estat les andaluses les que s'han avançat amb un gol després d'un penal córner.

El Junior s'ha llançat a l'atac i abans d'arribar al descans han disposat del primer penal córner del partit. La bona defensa visitant ha evitat l'empat. A la segona part, la tònica d'errades a la definició no ha canviat i el Junior ha disposat de cinc penals córner més que la defensa i la portera visitant han sabut aturar. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, valora la falta de punteria.

Joan Vidal

Em preocupa molt més la manca d'agressivitat que l'error puntual de no marcar penals o fallar ocasions.

A les acaballes del partit i amb el Junior totalment abocat a l'atac, les rivals han augmentat l'agressivitat defensiva i han fet saltar els nervis de les locals que han criticat alguna decisió de les àrbitres. Amb la derrota, el Junior baixa a la sisena posició i deixa escapar l'oportunitat d'apropar-se al Club de Campo i a la Reial Societat que aquesta jornada han deixat escapar un i dos punts respectivament.