L'extrem del Junior Guille Carnicer, lesionat, espera reaparèixer el 2012


  • Comparteix:

Imatge del jugador santcugatenc (Font: Facebook)

Imatge del jugador santcugatenc (Font: Facebook)

El jugador del Junior d'hoquei herba, Guille Carnicer, no podrà disputar el partit que resta aquest 2011 i posposarà el retorn als terrenys de joc per l'any vinent. L'extrem blau-i-negre té una lesió als lligaments del canell esquerre des de fa dues setmanes i ja s'ha perdut les dues últimes jornades de la Divisió d'Honor B.

Una mala caiguda abans del partit contra el Jolaseta va propiciar a Guille Carnicer una fractura als lligaments del canell esquerre de l'extrem del Junior. El jugador blau-i-negre ja s'ha perdut les dues últimes victòries de l'equip santcugatenc i no reapareixerà fins al partit contra la Reial Societat, el primer de l'any 2012. L'extrem dret del Junior, Guille Carnicer, explica en quin moment de la recuperació es troba.


Guille Carnicer

Estic a la recta final. Ja no em fa mal però agafar un estic i començar a entrenar, no puc




Carnicer es troba en la recta final de la seva recuperació però no podrà reaparèixer abans, a causa de la parada de preparació pel preeuropeu de la selecció espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.