La selecció espanyola femenina d'hoquei herba es jugarà el bitllet per als Jocs Olímpics a Bèlgica


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la selecció espanyola d'hoquei herba femenina

Imatge d'arxiu de la selecció espanyola d'hoquei herba femenina

La selecció espanyola femenina disputarà el preolímpic del 17 al 25 de març a Bèlgica segons ha fet públic la federació internacional d'hoquei herba. Les jugadores del Junior Maria Romagosa, Júlia Menéndez i Andrea Puig podrien disputar aquesta competició amb l'equip estatal.

La selecció espanyola és la gran favorita per aconseguir el bitllet per als Jocs Olímpics de Londres. El combinat estatal és l'onzena del rànquing mundial i jugarà davant d'Irlanda, catorzena, Bèlgica, setzena, Rúsia, que ocupa el lloc número 21, França, que és vint-i-cinquena, i Mèxic en la posició número 30. Sobre el paper les espanyoles parteixen amb avantatge. El primer d'aquest grup disputarà els Jocs Olímpics de l'any vinent a Londres.

Les jugadores del Junior Maria Romagosa, Júlia Menéndez i Andrea Puig estan disputant diferents entrenaments amb la selecció espanyola i tot fa pensar que disputaran el preolímpic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.