El Junior goleja el Jolaseta sota la pluja

El conjunt masculí del Junior d'hoquei herba venç el Jolaseta (5-2) a la quarta jornada de la Divisió d'Honor B. Els bascos s'han avançat primer, però els santcugatencs han imposat la seva superioritat en un matx marcat per la pluja. Els blau-i-negres segueixen a la tercera posició.

Tot i l'intens ruixat que ha caigut a les instal·lacions del Junior, el partit ha estat molt intens. Els dos conjunts han lluitat contra l'estat del camp per poder combinar i fer circular la pilota, i han estat els de Bilbao els que s'han avançat en el marcador al minut 10. Els de Fede González no han perdut la cara al partit i han remuntat gràcies a Edu Garriga que ha capgirat el marcador amb dos gols al minut 15 i 17. Al minut 19 Jordi Margarit distanciava el Junior amb el tercer gol local, però abans d'acabar la primera part Gonzalo ha marcat pel Jolaseta. A la represa ha tornat el domini santcugatenc i això s'ha traduït en els gols de Xavi Queralt i Armand, que han fet el quart i el cinquè respectivament. El tècnic del Junior, Fede González, destaca la importància de la victòria.

Fede González

Victòria molt important, hem fet una molt bona segona part i el resultat podria haver estat més ampli.

Amb aquest resultat, el Junior continua tercer a la classificació. La propera jornada els blau-i-negres visiten la complicada pista de l'Apòstol Orense.