Vidal (Junior femení): 'Aquest partit és una prova de foc'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba visita el camp del cuer, el Castelldefels, diumenge a dos quarts d'una del migdia. Les santcugatenques confien en sumar una victòria a la pista d'un rival que encara no ha aconseguit cap punt en les primeres quatre jornades a Divisió d'Honor femenina.

Una victòria, dos empats i una derrota és el balanç del Junior en aquest inici de lliga. Un total de quatre punts que situen les blau-i-negres a la setena posició de Divisió d'Honor. Una derrota a la darrera jornada davant el Club de Campo, que ha fet un ple de victòries, les va privar d'estar a la zona alta de la classificació. De la seva banda, les rivals d'aquest diumenge se situen cueres amb quatre derrotes.

Tot i això, l'entrenador de les blau-i-negres, Joan Vidal, afirma que aquest matx és 'una prova de foc'.

Joan Vidal

L'objectiu és guanyar i seguir amb la línia de joc. Realment és una prova de foc.



La cinquena jornada a Divisió d'Honor femenina per part de les santcugatenques es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.