Els sub18 masculí i femení d'hoquei herba de Catalunya arrasen a l'inici de l'Estatal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Les seleccions catalanes masculina i femenina sub 18, totes dues amb presència santcugatenca, acumulen dues victòries en les dues jornades disputades al campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que es disputa al País Basc. El combinat masculí goleja a Portugal (11-1) mentre que el femení també goleja (12-0) al combinat portuguès.

Si en el primer partit els combinats masculí i femení van golejar (4-0) a Comunitat Valenciana i Andalusia respectivament, en la segona jornada totes dues seleccions han aconseguit un resultat d'escàndol davant la selecció de Portugal.

El combinat masculí, amb els santcugatencs Xavi Queralt, Marc Serrahima, Gerard Garcia i Albert Carnicer han superat (11-1) a Portugal que no ha posat problemes en cap moment. Xavi Queralt i Gerard Garcia han aconseguit dos dels 11 gols catalans. En el quadre femení, el combinat català també ha golejat a Portugal amb la col·laboració de les santcugatenques Paz Codina i Gemma Mier en l'aspecte golejador.

Aquest dilluns es disputa la darrera jornada de la fase de grups i tots dos combinats s'enfronten a Cantàbria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.