Puig, Menéndez i Romagosa inicien la concentració amb la selecció espanyola


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del combinat espanyol contra Argentina

Imatge d'un partit del combinat espanyol contra Argentina

Les jugadores del Junior femení d'hoquei herba Andrea Puig, Maria Romagosa i Júlia Menéndez inicien la concentració amb la selecció espanyola d'hoquei herba per a preparar el preolímpic per als Jocs Olímpics de Londres de 2012. Les santcugatenques s'hauran de guanyar un lloc a la llista definitiva.

Les jugadores del Junior s'entrenaran amb el combinat espanyol aquest dimarts i dimecres, i els dimarts i dimecres de novembre i de la tercera setmana de desembre. Les blau-i-negres combinaran aquestes sessions amb la competició a la Divisió d'Honor. La jugadora del Junior Andrea Puig es mostra molt satisfeta per la convocatòria i espera que pugui entrar a la llista definitiva.

Andrea Puig

Tant de bo pugui entrar a la llista del preolímpic, seria molt important per a mi.




Després d'aquesta fase d'entrenaments inicial, la selecció espanyola farà una concentració a Terrassa la primera setmana de gener on jugarà partits amistosos contra Anglaterra. Les següents setmanes el combinat que dirigeix Salva Induráin durà a terme estades a Sud-àfrica, València i de nou a Terrassa on acabarà de preparar el preolímpic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.