El Junior femení perd contra el líder, el Club de Campo


  • Comparteix:

El Junior femení d'hoquei herba perd (1-2) el primer partit de la temporada contra el líder, el Club de Campo a la quarta jornada de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques han estat a punt d'igualar el 0 a 2 en contra, però han desaprofitat nombroses ocasions.

En els 10 primers minuts, el Junior i el Club de Campo han disposat de dos penals córner cadascú que no han aprofitat per estrenar el marcador. El Junior ha continuat buscant la porteria, però han estat les madrilenyes les que s'han avançat aprofitant un refús de la portera santcugatenca. A la represa, una bona ocasió local ha estat resposta immediatament pel Club de Campo. De nou, quan més apretava el Junior ha arribat el gol visitant, aquest cop de penal córner. A partir d'aquest moment, les blau-i-negres han centrat esforços en buscar la porteria rival i al minut 25, Bond ha escurçat distàncies. Les locals han tingut nombroses ocasions per sumar un punt, però l'equip madrileny ha defensat amb encert la seva porteria.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, es mostra satisfet, tot i la derrota.

Joan Vidal

M'ha donat la sensació que hem controlat molt bé el partit, però jugades puntuals ens han condemnat.




La propera setmana les blau-i-negres descansen i tornen a la competició d'aquí dues setmanes amb el Castelldefels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.