El Junior busca la primera victòria a domicili contra el Vallès Esportiu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior d'hoquei herba busca refer-se de l'empat a l'últim minut de la jornada passada i aconseguir la primera victòria a domicili. Els blau-i-negres jugaran aquest diumenge a dos quarts d'onze al camp del Vallès Esportiu.

Una victòria a casa i un empat a Ourense és el balanç de les dues primeres jornades de Divisió d'Honor B del Junior. Els homes de Fede Gonzàlez buscaran la primera victòria lluny de casa contra el Vallès Esportiu. Els egarencs empaten a tres punts amb els blau-i-negres en la classificació, a un punt de líder de la competició, el Pedralbes. El tècnic santcugatenc, Fede Gonzàlez, explica com juga el Vallès Esportiu.

Fede González

És un partit entre dos de les millors plantilles de la lliga i en el qual anirem segur a per la victòria.


Els egarencs també vénen d'empatar contra un rival complicat, la Reial Societat de Madrid, i han fet dues jornades molt semblants al Junior: victòria a casa, i empat a domicili. Curiosament, l'única victòria del Vallès és contra el Caldaria Barrocas, rival amb qui van empatar diumenge passat el Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.