Comença el compte enrera per a l'Europeu d'hoquei sala femení que acollirà Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà a partir de divendres que ve la dissetena edició de la Copa d'Europa d'hoquei sala femení, que tindrà com amfitrió el Júnior. Durant tot un cap de setmana, del 24 al 26, els santcugatencs podran gaudir al PAV-3 del millor hoquei del moment.

Aquest migdia s'ha presentat aquest Europeu que donarà el tret de sortida divendres al matí i finalitzarà diumenge al migdia amb la final.
Vuit equips d'Alemanya, França, Txèquia, Suïssa, Holanda, Lituània, Bielorussia i Espanya, representat pel Júnior, es disputaran el títol de millor equip d'Europa de la modalitat.

El president del Júnior Xavier Riba ha tingut paraules d'agraïment per a l'Ajuntament pel seu suport i també pels clubs afectats per l'utilització del PAV-3 per la seva comprehensió. A més, Riba afirma que aquesta és una excel·lent oportunitat per donar a conèixer a la resta de la ciutat l'esport de l'hoquei sala.

Xaxier Riva

Aquesta és una oportunitat per donar a conèixer el nostre esport a la ciutat,. El club està lluny i en aquesta ocasió l'acostem al centre.


El regidor d'Esports Xavier Cortés, que ha presidit l'acte de presentació, ha volgut destacar l'oportunitat que els ofereix la competició per portar el nom de Sant Cugat arreu d'Europa a través de l'esport.



Aquest campionat anirà acompanyat d'una campanya per potenciar l'esport femení que s'ha fet conjuntament des de l'àrea d'esports i d'Igualtat. En aquest sentit la regidora Marta Subirà ha explicat que s'han editat uns tríptics amb informació sobre els esports femeníns que es practiquen a la ciutat, i una bossa amb el lema "En l'esport, tots i totes som iguals". Subirà ha destacat que aquest torneig és una oportunitat per convidar les noies a fer també esport de competició.

Xavier Cortés

Celebro que el president fos atrevit i demanés aquest campionat i també el nostre suport.


L'Europeu d'hoquei sala compta amb un pressupost d'entre 25.000 i 30.000 euros, amb la firma Iranzo com a principal patrocinador. Durant aquests tres dies -24, 25 i 26- l'organització del torneig comptarà amb la col·laboració d'una cinquantena de socis del Júnior, que faran de voluntaris. Tant divendres al matí com dissabte es preveu la presència de molts escolars del municipi ja que l'Ajuntament ha convidat algunes escoles de la ciutat a participar d'aquesta festa de l'hoquei sala europeu. L'entrada és gratuita i tothom que vulgui podrà gaudir del millor hoquei sala femení del continent al PAV-3 de la Rambla del Celler.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.