La selecció amb Júlia Strappato no ha pogut tombar a l'Argentina més potent

El combinat espanyol d'hoquei herba ha caigut per la mínima contra la líder del grup A (2-1) i es manté en tercera posició

Júlia Strappato, a la dreta del tot de la imatge, pensativa en el partit contra Argentina / Foto: RFEH

La jugadora del Júnior Júlia Strappato i la selecció espanyola han perdut per la mínima davant el rival més potent del grup, l'Argentina, en el tercer partit de fase de grups d'hoquei herba als Jocs Olímpics (2-1). Strappato, qui ha estat molt participativa en el joc, i el combinat entrenat per Carlos García Cuenca no han pogut igualar el duel malgrat haver-ho lluitat fins al final.

L'Argentina ja es preveia com un rival dur de rosegar, i així ha estat. Al minut cinc 'las Leonas' s'han avançat el marcador, i ho han fet per partida doble a pilota aturada al segon quart (2-0). El resultat desfavorable ha fet activar el combinat espanyol que ha retallat distàncies al tercer quart. Durant tot el partit, però sobretot al tram final, les 'Red Sticks' i Strappato han realitzat un setge a la porteria rival, però sense obtenir recompensa en forma de gol.

Amb els tres punts, l'Argentina és primera imbatible, mentre que Espanya es queda a la tercera posició, pendent del partit entre la Gran Bretanya i els Estats Units. Amb aquesta plaça les de Júlia Strappato estarien classificades per quarts, però aquest dijous a les 17.30 h tenen l'oportunitat d'or de segellar-ho contra Sud-Àfrica.