El Junior juvenil masculí, campió d'Espanya d'hoquei herba

L'equip juvenil femení s'ha penjat la medalla de bronze en els campionats disputats a Terrassa


  • Comparteix:

L'equip juvenil A del Junior FC alçant el trofeu del Campionat d'Espanya d'hoquei herba / Foto: Jordi Gestí

L'equip juvenil A del Junior FC alçant el trofeu del Campionat d'Espanya d'hoquei herba / Foto: Jordi Gestí

El juvenil masculí del Junior s'ha proclamat campió d'Espanya de clubs d'hoquei sobre herba aquest diumenge. Amb aquest triomf, ja encadena cinc podis consecutius en les últimes temporades. L'equip femení de la mateixa categoria s'ha penjat la medalla de bronze després de vèncer el Jolaseta en la final de consolació.

En la final d'aquesta fase final de l'estatal, que s'ha disputat del 27 al 30 de juny a Terrassa, els santcugatencs s'han imposat amb solvència a tots els seus rivals. Han guanyat 2-5 al Club de Campo de Madrid a la final, després de superar en les semifinals al club amfitrió, l'Atlètic Terrassa HC, per 4-2. Abans, en la fase de grups, han derrotat l'RS Tenis de Santander (1-7) i l'RC Jolaseta de Getxo (4-3).

"Millor impossible"

L'entrenador de l'equip juvenil masculí del Junior, Oriol Salvador, ha explicat a Cugat Mèdia que l'actuació dels seus jugadors ha estat "millor impossible". "Han assolit un nivell espectacular, amb un joc coral molt superior a la resta d'equips", ha dit. També ha afegit que la victòria una mostra més de la feina ben feta des de l'escola fins als juvenils, remarcant "el creixement, progressió i maduresa" que ha tingut l'equip fins a guanyar aquest campionat.

Aquest és el cinquè podi consecutiu del Júnior FC en un estatal juvenil masculí, amb un balanç de dos ors, dues plates i un bronze.

El juvenil femení, tercer

El juvenil femení, per la seva banda, ha finalitzat el Campionat d'Espanya en la tercera posició després de doblegar clarament l'RC Jolaseta (0-6). A les semifinals, però, havien perdut en els shoot out (5-4) amb el Club Egara, després que el partit acabés amb empat a dos gols. En la fase de grups han guanyat a l'Atlètic Terrassa HC (1-0) i al València CH (5-0).







Uri Salvador

El sentim molt nostre, estem molt contents. Només nosaltres sabem què ha comportat tota la temporada, no érem en absolut els favorits. Hem hagut de treballar molt i això encara dona més valor. És l'any que hem tingut més creixement, més maduresa i millors sensacions com a equip i com a grup

Uri Salvador

La veritat que no deixa de ser una mostra més de la bona feina que s'està fent des de l'escola fins als equips juvenils. La gran feina que permet aconseguir aquestes fites.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.