El Junior femení es motiva per a la final a quatre amb l'estrena del documental sobre la victòria a la Copa

El club ha sorprès les jugadores perquè havia mantingut amb secret la projecció de "3 dies de Desembre"


  • Comparteix:

Les jugadores del Junior després de veure el documental

Les jugadores del Junior després de veure el documental "3 dies de Desembre" / Foto: Cugat Mèdia

Les jugadores del Junior han fet pinya el dia abans de la final a quatre de la lliga -i que es podrà seguir en directe a Cugat Mèdia- amb la visualització del documental '3 dies de Desembre', una peça que tracta sobre el triomf del passat mes de desembre a la Copa de la Reina. El documental, que es farà públic d'aquí a tres setmanes i que és obra de Marc Salines, recull testimonis de l'entrenador i d'algunes de les jugadores de l'equip.


El cos tècnic ha decidit projectar el documental just en aquest moment per activar l'equip de cara a la final a quatre pel títol. L'entrenador del Junior, Marcel Malgosa, ha comentat que "la idea de projectar-lo un dia abans de les finals és que emocioni el grup però també de donar una mica de temps de pair-lo per centrar-nos de ple en la competició".

La capitana, Carlota Pechamé ha explicat que "l'equip s'ha emocionat en el moment en el qual s'ha parlat de la unitat que té aquest grup, perquè sabem que és cert". Pechamé, destaca que "era el moment perfecte per a veure aquest documental, ja que ens recorda que el que vam fer fa uns mesos ho podem tornar a repetir ara a la final a quatre".

Després de la projecció de "3 dies de Desembre", el Junior ha marxat a un hotel per concentrar-se de cara al partit de semifinals, on s'enfrontaran al San Pablo Valdeluz.




Marcel Malgosa

La idea de projectar-lo en aquest moment és que ens emocioni a l'equip però també pair-ho i també amb temps per centrar-nos en la final a quatre.

Carlota Pechamé

Ha sigut una sorpresa, però era el moment de veure'l per entendre que el que vam fer ho podem repetir aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.