El femení del Junior guanya i depèn d'ell mateix per acabar primer a la lliga regular

Hoquei herba

Publicat el 24/abr/16 per Pedro Miserachs

El femení del Junior guanya (2-1) el Club de Campo a la penúltima jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba i es jugarà finalitzar primer en el darrer partit de lliga contra el SPV Complutense, actual líder amb dos punts més que les santcugatenques. Les de Joan Vidal han estat molt encertades, han exercit un forta pressió per tot el camp i han sabut remuntar, amb gols de Berta Queralt i Jennifer Plass, el gol inicial de les madrilenyes.

En el primer quart, les visitants s'han avançat amb un gol de Maria López després d'aprofitar un rebuig en un penal còrner. Malgrat que les santcugatenques han tingut un bon inici de partit, les madrilenyes han picat primer. Però abans del descans, en el segon quart, el Junior ha aconseguit l'empat amb un gol de Berta Queralt després d'un bon contraatac. El gol ha arribat en el millor moment, quan les visitants estaven fent una pressió molt alta per tot el camp que dificultava la sortida de bola de les blau-i-negres.

En el tercer quart, el Junior s'ha posat per davant amb un gol de penal còrner de Jennifer Plass i s'han canviat els papers ja que les locals han començat a pressionar a dalt. En el darrer quart, les visitants han buscat l'empat i han jugat sense portera. El Junior s'ha defensat molt bé i, fins i tot, ha tingut ocasions de fer un tercer gol que no ha arribat.

El tècnic del femení del Junior, Joan Vidal, destaca el bon treball de les jugadores durant la setmana que s'ha traduït en el partit.

Joan Vidal

Ens hem centrat en el partit d'avui sense pensar en res més. Ara toca recuperar i la setmana que ve afrontar un nou repte.

La setmana que ve, les santcugatenques visiten el líder, SPV Complutense. Si guanyen, seran campiones de la lliga regular i tindran plaça assegurada per a competició europea.