El Junior ret homenatge a l'equip femení, tercer a l'EHL, i la medallista olímpica Eli Maragall

L'afició blau-i-negra ha ovacionat l'històric bronze del femení i la figura de la primera medallista olímpica del Junior


  • Comparteix:

Homenatge de l'afició del Junior al primer equip femení / Foto: @albert_canalejo

Homenatge de l'afició del Junior al primer equip femení / Foto: @albert_canalejo

L'afició del Junior ha volgut retre homenatge a dos símbols de la secció d'hoquei herba del Junior tant del passat com del present. La primera medallista olímpica del club blau-i-negre Eli Maragall, or als Jocs Olímpics de Barcelona 92, ha rebut la insígnia Lluís Serrahima per ser l'autora del gol del triomf a la final. La gran ovació de l'acte se l'ha endut l'equip femení, tercer a l'EHL, màxima competició continental disputada a Amsterdam fa una setmana. Les jugadores del sub 14, participants també a la EHL, han entregat una rosa a les jugadores del sènior com a mostra existent entre el planter i el primer equip. L'acte ha estat presidit pel regidor d'Esports, Francesc Carol, i l'exjugadora del club i ara tinent d'Alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila.

Diumenge d'emocions i de sentiments al Junior amb un merescut homenatge a dues figures referents a l'entitat. El president de l'entitat, Marcos Hofmann, ha deixat ben clar que l'aposta del Junior per l'esport femení ja fa 60 anys que existeix. "Per nosaltres l'esport femení no és una moda actual, apostem pels nois i per les noies des dels nostres inicis" ha assenyalat el màxim mandatari blau-i-negre.

El regidor d'Esports, Francesc Carol, ha ressaltat la bona feina del Junior i s'ha mostrat "orgullós de disposar d'equips femenins santcugatencs referents a Europa".







Francesc Carol

És un orgull que Sant Cugat tingui equips femenins referents esportius a Europa.

Marcos Hofmann

Ja fa molts anys que apostem per als equips femenins. No és una moda actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.