Alba Costa, Paula Roldán i Xènia Matas, campiones d'Europa amb la sub-17

Les jugadores del PHC Sant Cugat sumen un títol europeu històric, gràcies el gol de la santcugatenca Alba Costa a la tanda de penals de la final


  • Comparteix:

Alba Costa, Xènia Matas i Paula Roldán amb el primer títol europeu de la sub-17 d'hoquei patins / Foto: Cedida

Alba Costa, Xènia Matas i Paula Roldán amb el primer títol europeu de la sub-17 d'hoquei patins / Foto: Cedida

Segell santcugatenc al triomf de la selecció espanyola femenina sub-17 d'hoquei patins. Les jugadores del PHC Sant Cugat Alba Costa, Paula Roldan i Xènia Matas s'han proclamat campiones d'Europa aquest cap de setmana a Olot. La santcugatenca Alba Costa va marcar l'únic gol de la final que enfrontaven contra Portugal a la tanda de penals, després d'un partit ajustat (0-0). Aquesta era la primera participació de la selecció sub-17 i, per tant, el títol té un pes històric.



A més d'Alba Costa, la seva companya d'equip del PHC Sant Cugat Paula Roldán també va tenir un paper destacat a la competició anotant un total de cinc gols. Les mateixes xifres que ha tingut Xènia Matas, nou fitxatge del club santcugatenc procedent del CP Manllleu.

Aquest europeu d'hoquei patins suposa una fita històrica per a la selecció estatal i per les tres jugadores que van aixecar el primer títol en la categoria sub-17. Ho van fer amb un ple de victòries a fase de grups, amb alguna golejada inclosa, i vencent Portugal als penals després d'una final molt ajustada. L'únic llançament que va acabar amb gol va ser el que va tirar Alba Costa.

La santcugatenca Alba Costa va marcar el gol de la final que va proclamar la selecció sub-17 campions d'Europa per primera vegada a la història

La santcugatenca Alba Costa va marcar el gol de la final que va proclamar la selecció sub-17 campions d'Europa per primera vegada a la història / Foto: Cedida


El conjunt entrenat per Maria Díez ha demostrat un nivell superior a la resta de seleccions i una evolució de totes les jugadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.