Guillem Pérez serà el nou entrenador del CP Vilafranca

Després de passar per la base del FC Barcelona, el CP Sporting i el HC Turquel, el tècnic santcugatenc dirigirà el CP Vilafranca


  • Comparteix:

Guillem Pérez, en un dels seus últims partits com entrenador del Hóquei Club Turquel / Foto: Pedro Santos, HóqueiPT

Guillem Pérez, en un dels seus últims partits com entrenador del Hóquei Club Turquel / Foto: Pedro Santos, HóqueiPT

El santcugatenc Guillem Pérez serà el nou entrenador del CP Vilafranca la propera temporada, club que enguany ha certificat l'ascens a la màxima categoria estatal. Pérez, que pretenia tenir un any sabàtic després de voltar per la lliga portuguesa, entrenant l'Sporting Club i tres anys a l'HC Turquel, agafa el projecte del conjunt penedesenc amb ganes de 'competir contra tots els rivals'.

"Porto tres anys al Turquel. A Portugal hi ha la millor lliga del món, però necessitava tornar a casa, a prop de la família", ha destacat Pérez en el seu retorn a Catalunya. Tot i que la seva idea inicial fos "agafar-se un any sabàtic", va acceptar el projecte del Vilafranca i pretén aconseguir mantenir la categoria, "competint a bon nivell contra tots els equips".

Després de la seva estada a Portugal i ser entrenador de la selecció espanyola durant quatre anys, Pérez no tanca les portes, en un futur, de tornar a Sant Cugat.




Guillem Pérez

Fa gairebé tres anys que estic a Turquel, a Portugal. Aquí és on hi ha la millor lliga del món, amb els millors equips i les millors condicions. Però necessitava tornar a casa i estar prop de la família.

Guillem Perez

Soc de Sant Cugat de tota la vida. Vaig marxar jove amb 21 anys. He voltat molt i, al final, després de viure a molts llocs diferents, potser algun dia tornaré a Sant Cugat. No ho sé això.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.