El Junior lluitarà per la tercera plaça a l'EHL, màxima competició continental, en caure a les semifinals

Les santcugatenques han perdut (2-1) davant l'amfitrió, l'Amsterdam, i jugaran la final de consolació davant el Gantoise aquest dilluns


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el Junior i l'Amsterdam / Foto: EHL

Imatge del partit entre el Junior i l'Amsterdam / Foto: EHL

El Junior femení ha perdut (2-1) davant l'amfitrió, l'Amsterdam, i es queda a les portes de la final de l'EHL, màxima competició continental. Les de Marcel Malgosa, en la seva primera participació, lluitaran per la tercera plaça aquest dilluns a les 9.15 h davant el Gantoise belga. Les blau-i-negres lluitaran per una medalla històrica davant un conjunt que va caure a semifinals davant el Den Bosch, vigent campió de l'EHL. La final de consolació es podrà seguir per Esport 3 i a les xarxes socials de Cugat Mèdia amb una cobertura especial abans, durant i després del partit amb l'editor d'Esports, Joan Garcia, desplaçat a terres holandeses.

Ha faltat poquet perquè el Junior accedís a la final, però algunes decisions arbitrals dubtoses juntament amb l'efectivitat de les holandeses han fet que el somni de la final s'esvaís. El Junior ha sortit decidit des del primer minut a guanyar les semifinals. Júlia Strapatto ha tingut la primera oportunitat per a les blau-i-negres que han continuant posant setge sobre la porteria blau-i-negra sense sort.

El primer temps ha acabat amb empat (0-0). En el segon període ha arribat el gol de Maialen Garcia que ha obert l'esperança de la final. Les de Marcel Malgosa han seguit amb el domini i Anna Gil ha marcat el segon, però l'àrbitre, atenent el videoarbitratge, ha anul·lat la diana santcugatenca.

A partir d'aquest instant, les holandeses han despertat i amb dos penals córner a favor i un penal errat s'ha tancat el segon quart. A la represa, un nou penal, a favor de les locals, ha obligat a la portera del Junior a lluir-se per evitar el gol. La diana holandesa no ha trigat en arribar, concretament al minut 7. El matx s'ha trencat amb dues ocasions per al Junior molt clares i dues més per l'Amsterdam.

El gol psicològic de les holandeses ha arribat, a falta de 28 segons per al final, amb un rebuig d'un penal córner. El darrer quart ha estat marcat per l'hoquei control de l'Amsterdam que ha controlat el tempo del matx.

Les santcugatenques volen tancar la seva participació en l'EHL amb una medalla de bronze. L'autora del gol d'aquesta semifinal, Maialen Garcia, ha ressaltat que l'equip està dolgut pel resultat, però que cal lluitar per sumar la medalla de bronze.




Maialen Garcia

Estem dolgudes per la derrota, però volem assolir la medalla de bronze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.