El tercer viatge europeu del Junior: entrenador i president analitzen la participació històrica

Les santcugatenques disputen l'EHL, màxima competició continental, aquest divendres a Amsterdam


  • Comparteix:

El primer equip femení del Junior d'hoquei herba inicia aquest divendres a Amsterdam la seva tercera participació europea, però aquesta serà la primera a l'EHL, màxima competició continental. El debut de les santcugatencs serà a les 18.15 h davant el Düsseldorfer HC, vigent campió alemany. Cugat Mèdia ha acompanyat a l'entrenador de l'equip, Marcel Malgosa, i el president del club, Marcos Hofmann, per conèixer les hores prèvies al debut de la competició. Els vuit millors equips d'Europa es reuneixen en una cita que també servirà perquè els equips sub 14 de cada club competeixen en un torneig de base amb la presència del Junior.

Cita històrica del Junior a Holanda i hores prèvies abans del debut on hem volgut conèixer com ho viuen dues de les figures destacades per assolir aquesta fita. D'una banda, el president, Marcos Hofmann, qui afronta el segon mandat al capdavant de l'entitat i on ja ha viscut un títol, el de la Copa de la Reina. Una fornada de joves jugadores que amb d'altres que són internacionals han culminat el somni de jugar l'EHL, mai abans aconseguit a la història del club.

Hofmann ha estat jugador del club i la qualitat amb l'estic encara no l'ha perdut. Passejar el nom de Sant Cugat i del Junior a Europa, tota una responsabilitat. El president del Junior ha ressaltat que "és un orgull que jugadores que han nascut al club, gaudeixin d'aquesta EHL. "El sentiment de jugar aquesta competició amb el club de la teva vida és brutal. Les envejo" ha afirmat Hofmann.

I del màxim mandatari del club al màxim responsable de la banqueta blau-i-negra, Marcel Malgosa. Malgosa compleix la tercera temporada al Junior amb un títol de Copa de la Reina i subcampionats de lliga i Copa. El tècnic deixa ben clar com preparen el matx: "S'ha de jugar com qualsevol partit, sense nervis inicials ni pressió" argumenta Malgosa.

Jugar l'EHL és un somni fet realitat. Màxima ambició davant el Düsseldorfer HC alemany als quarts de final.

El matx ja està preparat a consciència per al debut i també el pla de partit. Ara només queda gaudir d'una experiència inoblidable que tindrà el Wagener Stadium d'Amsterdam com a principal testimoni.







Marcel Malgosa

Hem d'intentar ser nosaltres, fluir i fer el nostre partit.

Marcos Hofmann

És un orgull que jugadores, que des de ben petites són al club, juguin l'EHL.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.