Cugat Mèdia es desplaça fins a Amsterdam per cobrir el debut històric del Junior a l'EHL

El mitjà de comunicació públic multimèdia oferirà una cobertura especial amb totes les protagonistes


  • Comparteix:

Cugat Mèdia, present a l'EHL / Foto: Junior FC

Cugat Mèdia, present a l'EHL / Foto: Junior FC

El mitjà de comunicació públic Cugat Mèdia serà present a l'Euro Hockey League (EHL) d'Amsterdam, màxima competició continental d'hoquei herba femení, acompanyant el Junior, que disputa per primera vegada aquest torneig. És la primera vegada que l'esport santcugatenc competeix a Europa en una fase final i Cugat Mèdia ha preparat una cobertura especial a través de les xarxes socials amb entrevistes en directe, cròniques, seguiment dels partits i reportatges des de la ciutat holandesa. El recull de les imatges inèdites de la participació santcugatenca en aquesta EHL històrica s'emetrà dilluns 18 d'abril amb 'EHL: el viatge europeu del Junior'. L'editor d'Esports, Joan Garcia, serà l'encarregat d'explicar tots els detalls de la competició. El debut de les blau-i-negres serà aquest divendres a les 18.15 h davant el Düsseldorfer alemany, vigent campió de la seva lliga.

L'esport santcugatenc té per primera vegada un representant en una fase final europea. El Junior ha participat dues vegades en competició europea, el 1993 i el 2018, però a la segona categoria europea. Les santcugatenques ja estan preparades per al debut i des de Cugat Mèdia s'ha preparat un seguiment especial, abans, durant i després de la cita.

Un reportatge històric de la primera i segona participació europea del Junior amb les jugadores Katery Maragall i Estefi Piris, les opinions del tècnic, Marcel Malgosa, i del president, Marcos Hofmann, a través d'un segon reportatge i la prèvia són els continguts previs que s'han preparat i que s'emetran des de dimecres fins divendres.

Divendres serà el dia del debut i Cugat Mèdia explicarà minut a minut la preparació del matx, del partit i el postpartit a través de les xarxes socials del mitjà multimèdia, Twitter, Instagram i Facebook. Entrevistes amb les protagonistes, cròniques d'ambient i tot allò que succeeixi des d'Amsterdam.

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, ha ressaltat que Cugat Mèdia vol "ser els ulls i la veu de l'esport santcugatenc en l'esdeveniment més important europeu per a la nostra ciutat". "Sempre ajudem l'esport santcugatenc i encara més amb els conjunts femenins de gran tradició a casa nostra", ha destacat Lablanca.


Mònica Lablanca

Des de Cugat Mèdia volem ser presents a l'esdeveniment més important de presència santcugatenca a Europa. Volem donar suport a l'esport femení de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.