Cara i creu per al Junior femení a la doble jornada del cap de setmana

Triomf davant el Taburiente aquest diumenge i desfeta al camp del Complutense dissabte

El Junior femení ha superat el Taburiente aquest diumenge / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior ha sumat una victòria i ha patit també una derrota a la doble jornada del cap de setmana. Desfeta al camp del Complutense (2-1) aquest dissabte i triomf davant el Taburiente (1-0) diumenge. Les blau-i-negres són quartes, posició que dona dret a jugar la final a quatre pel títol de lliga. Les de Marcel Malgosa visiten la propera jornada el camp del CD Terrassa, sisè classificat.

Cara i creu per al Junior davant dos rivals directes a la part alta de la classificació. Dissabte es van enfrontar amb el Complutense, conjunt que comparteix lideratge amb Polo i Club de Campo. El partit va estar molt igualat i Júlia Strapatto va avançar el conjunt santcugatenc al minut 17. Dos penals córner al minut 43, obra de Maria Pilar Campoy, i un altre a les acaballes, diana de Lola Riera, van certificar la desfeta.

El triomf ha arribat aquest diumenge per la mínima davant el Taburiente. La diana de Gigi Oliva ha estat suficient per consolidar la quarta plaça amb un punt d'avantatge sobre el conjunt canari.

El tècnic, Marcel Malgosa, analitza els dos partits i ressalta el triomf vital d'aquest diumenge.