L'Atlètic Junior s'endú el derbi (0-1) davant el Valldoreix i respira una mica més tranquil

Els blau-i-negres surten de la zona de descens i trenquen una ratxa de nou jornades sense perdre dels valldoreixencs


  • Comparteix:

L'Atlètic Junior s'ha endut el derbi (0-1) davant el Valldoreix a la jornada 24 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Un gol de falta d'Adrián Gómez, al minut 81, ha estat suficient perquè el conjunt blau-i-negre s'endués els tres punts. Els valldoreixencs veuen trencada la ratxa de nou partits sense conèixer la derrota. El Junior surt del descens, però està a un sol punt de baixar de categoria mentre que els verd-i-blancs ocupen la cinquena posició.

Partit vibrant i de tensió constant entre el Valldoreix i l'Atlètic Junior amb dos conjunts de dinàmiques oposades. El primer temps ha estat marcat per les disputes constants i un joc directe constant dels locals. Tot i aquest fet, el Junior és qui ha gaudit de les millors ocasions sense encert en els metres finals. A les acaballes del primer temps, el Valldoreix ha disposat d'una clara ocasió que s'ha quedat sense el premi del gol.

A la represa, ocasió clara, en una falta a favor del Valldoreix, que el porter del Junior ha evitat el gol amb una bona aturada. El segon temps ha estat un intercanvi d'ocasions dels dos equips, però sense sort. Finalment Adrián Gómez ha aconseguit el gol del triomf a les acaballes del partit.

El tècnic del Valldoreix, Jose Vargas, ha destacat la pèrdua dels duels directes a les accions del joc, com a fet determinant per perdre el matx.

Per contra, l'entrenador del Junior, Alberto Morales, ha lloat la feina del seu equip adaptant-se a un estil de joc que no dominen com és el joc directe.

La competició s'atura 15 dies i retorna el cap de setmana del 23 i 24 d'abril. L'Atlètic Junior rebrà l'Espluguenc i el Valldoreix visita el camp del Santfeliuenc B.








Alberto Morales

L'equip ha fet un gran partit i demostra que la línia de treball és bona.

Jose Vargas

Hem perdut els duels directes i això ens ha perjudicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.