El SantCu treu les urpes contra l'Ascó en una remuntada èpica

Els de Joel Bravo s'han imposat als riberencs (3-2), amb una segona part on han sabut aprofitar les ocasions

El SantCu ha posat de manifest el seu caràcter combatiu aquest dissabte, en la victòria contra l'Ascó (3-2) a casa. El partit, corresponent a la cinquena jornada del grup 3 de Primera Catalana, ha arrencat amb un gol en els primers minuts dels riberencs. Els vermell-i-negres han respost empatant, però la primera meitat ha acabat amb els rivals per davant (1-2). A la segona part els de Joel Bravo han culminat la remuntada, aprofitant les ocasions, amb un gol a l'últim instant que ha fet esclatar l'eufòria a la ZEM Jaume Tubau. L'Ascó ha acabat el partit amb dos jugadors expulsats. El SantCu, tercer provisionalment amb 10 punts, visita dissabte vinent el camp de l'Atlètic Vilafranca.

El partit ha arrencat amb un gol al minut 3 de Jordi Aumatell (0-1) que ha deixat estabornits els locals. La primera mitja hora de partit no han tingut un dominador clar, però sí que ha deixat clar que el SantCu aprofitaria les oportunitats que se li presentessin. Al minut 36 Guillem Benet feia el primer (1-1) dels vermell-i-negres, però només quatre minuts després l'Ascó tornava a posar-se per davant, amb una diana d'Èric Roda (1-2).

El descans ha revitalitzat jugadors de Joel Bravo, que han saltat a la gespa a la segona part disposats a capgirar el marcador. Això sí, han hagut de suar, amb accions que generessin perill a la porteria rival. De nou, Guillem Benet ha marcat (2-2); ho ha fet de penal, després que el porter de l'Ascó, Pol Pros, provoqués un penal i fos expulsat. També ha hagut d'abandonar el camp del riberenc Miquel Faiget, per una doble groga al minut 89.

El SantCu ha aprofitat la superioritat numèrica: 11 contra nou en un partit que s'ha decidit a les acaballes, amb un gol d'Àngel Pomar que ha donat el premi dels tres punts.