El SantCu tritura La Roca en un inici de lliga immillorable

Les vermell-i-negres sentencien el partit (6-0) en una primera part vertiginosa

El SantCu ha passat per sobre de La Roca Penya Blanc i Blava (6-0) en el que ha estat la tercera victòria en els tres primers partits de les vermell-i-negres. Les de Raúl Raposo són líders de Preferent juntament amb el Girona i el Terrassa i la pròxima jornada visitaran el camp del Porqueres.

Ja des de ben aviat el festival de les santcugatenques s'ha inaugurat amb un gol de Núria al minut 3. Ella mateixa ha firmat el doblet al quart d'hora i ha provocat l'allau local en una primera meitat immillorable. Ari ha aprofitat una errada defensiva de les vallesanes per posar el tercer del SantCu al lluminós.

Uns minuts més tard, una genialitat d'Aroa picant la pilota per batre a Núria ha significat el quart gol de les santcugatenques. Eli, a la qual se li havia resistit el gol, finalment ha vist porta justament abans del descans.

El pas per vestidors no ha fet variar gaire el guió del partit i la mateixa Eli ha tancat el marcador amb una vaselina exquisida.

El partit s'ha escalfat a partir d'aquest sisè gol i s'han vist algunes entrades lletges, encara que no s'ha lamentat cap expulsió.

Tot i que feliç amb la golejada, l'entrenador del SantCu, Raúl Raposo, s'ha mostrat prudent i ha detectat detalls millorables a l'equip: "S'han vist coses on hem de millorar o hem estat una pica pitjor que els partits anteriors. Crec que el que és bo és que som conscients i hem de treballar-ho, però molt content perquè les noies són molt bones", ha destacat.

Raúl Raposo

S'han vist coses on hem de millorar o hem estat una pica pitjor que els partits anteriors. Crec que el que és bo és que som conscients i hem de treballar-ho, però molt content perquè les noies són molt bones, treballen molt bé tota la setmana, entenen molt bé les situacions. A part de bones, són molt llestes i són molt bones companyes, és importantíssim.