El SantCu es veu superat pel líder, el Tona, i encadena la tercera derrota consecutiva

Els vermell-i-negres han caigut derrotats (2-3) de manera ajustada

Imatge del matx entre el SantCu i el Tona / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Sant Cugat Futbol Club ha perdut (2-3) davant el líder, el Tona, a la jornada 19 del grup 2 de la Primera Catalana. Els santcugatencs han anat sempre a remolc en el marcador, però han competit durant tot el partit davant un conjunt osonenc que encadena vuit victòries consecutives. Els d'Oriol Alcázar encaixen tres derrotes seguides i es mantenen a la mitja taula. Els vermell-i-negres visiten la propera jornada el camp del Vic, conjunt de la part alta de la taula.

Només sortir el Tona s'ha avançat al minut sis a través d'Ivan Garcia. Aquesta diana ha sorprès el conjunt vermell-i-negre que ha seguit amb el model de joc tradicional, d'associació ràpida i molta qualitat individual sense premi de gol. Els visitants, abans d'arribar al descans, han certificat el segon, obra del golejador Ale Gaitán.

A la represa, el SantCu ha retallat diferències a través de Martí Garcia. L'emoció ha durat ben poc perquè Toni Rossell amb un xut llunyà ha fet el tercer. El defensa Marc Arnau ha marcat el 2 a 3, al minut 81, per posar tensió al matx.

El Tona ha estat un mur i s'ha endut el triomf cap a terres osonenques.