L'Atlètic Junior goleja la Penya Màlaga i és nou líder del grup 3 de la Segona Catalana

Futbol

Publicat el 24/nov/18 per Joan Garcia

L'Atlètic Junior supera (1-4) la Penya Màlaga a domicili a la 13a jornada del grup 3 de Segona Catalana i es converteix en nou líder. Els blau-i-negres han deixat pràcticament sentenciat el partit al quart d'hora i han gestionat l'avantatge en el segon temps.

Els santcugatencs s'han avançat al través del defensa Pablo Alonso al minut cinc. Carlos Esteban, al minut 16, ha fet el 0 a 2, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. A la represa, Sergio Beas ha fet el tercer i ha deixat pràcticament sentenciat el matx. Els locals han retallat distàncies al minut 63, però Ignacio Deu al darrer minut de joc ha certificat l'1 a 4 definitiu.

Els de Jordi López rebran la setmana que ve el San Mauro, rival de mitja taula.