El Seagull no dóna peu a la sorpresa i elimina el Sant Cugat Esport femení de la Copa Catalunya

Futbol

Publicat el 4/jun/17 per Oriol Petit

El femení del Sant Cugat Esport cau eliminat de la Copa Catalunya a la tercera fase després de perdre (0-2) amb el Seagull, un equip que enguany ha disputat, sense èxit, la promoció d'ascens a la màxima categoria del futbol femení estatal. Les vermell-i-negres s'han vist superades per un rival que ha portat el pes del partit i ha aconseguit dos gols en moments claus del matx. L'equip de Tono Cadevall tanca d'aquesta manera una temporada en què ha aconseguit l'ascens a Preferent.

El SantCu s'ha dedicat durant tota la primera meitat a defensar-se dels atacs constants de les badalonines, que han dominat el joc i les ocasions però no han tingut encert en els metres finals. Quan semblava que s'arribaria al descans amb el 0-0 inicial, molt valuós per a les locals, el Seagull ha aconseguit finalment avançar-se amb un gol de Carla Morera al minut 45.

Ha estat un cop dur per a les santcugatenques, que a la represa s'han trobat amb el segon gol en contra en un mal refús de la portera local Dani. Carla Morera ha enviat la pilota al fons de la xarxa per signar un doblet i segellar el partit. Ja sense res a perdre, el SantCu ha estirat línies però no ha sabut trobar el camí del gol.

El tècnic vermell-i-negre, Tono Cadevall, ha acabat molt satisfet amb el rendiment de l'equip davant un rival de nivell superior.

Tono Cadevall

Era un repte. No vam plantejar el partit per estar tancades, però elles no ens han deixat sortir. Hem estat molt bé defensivament per ser un equip que no hi està acostumat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cadevall deixa de ser l'entrenador del femení després d'una temporada en què ha assolit l'objectiu de l'ascens. Toni Polidano dirigirà el SantCu a Preferent l'any que ve.