El femení del Sant Cugat Esport segueix en alça i es desfà del Seagull a ritme de golejada

Paula Pol ha estat una de les golejadores de la tarda

Futbol

Publicat el 22/gen/17 per Albert Diumenjó

El femení del Sant Cugat Esport goleja el Seagull (6-2) i segueix en estat de gràcia després de la tretzena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques han estat àmpliament superiors al rival, sobretot en un gran primer temps, i han signat una altra golejada per col·locar-se com l'equip més realitzador del grup amb 79 dianes. L'equip de Tono Cadevall segueix líder amb 43 punts, tres més que el seu perseguidor, el Riudoms.

En el primer temps, les santcugatenques han estat un malson per al Seagull, aclaparat pel potencial local. L'equip de Tono Cadevall ha marxat al descans amb un contundent 3 a 0, gols obra d'Elisabet Romero, Noemi Poyato i Lidia Rubio.

A la represa la tònica ha estat la mateixa i Paula Pol i de nou Elisabet Romero han certificat la maneta. Ara bé, amb un 5 a 0 les vermell-i-negres han afluixat i han permès que les visitants fessin dues dianes. De totes maneres, el SantCu ha seguit generant perill i Silvia Bertolín ha fet el sisè per arrodonir la golejada.