Un Sant Cugat Esport femení sense opcions d'ascens rep la visita del Xaica

Les santcugatenques són terceres i ja no tenen opcions de res

Futbol

Publicat el 30/abr/16 per Albert Diumenjó

El Sant Cugat Esport femení, sense opcions d'ascendir a Preferent, rep la visita del Xaica a l'avantpenúltima jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda. La ZEM Jaume Tubau serà l'escenari d'un partit en què les d'Albert Martin no s'hi juguen res a diferència d'un Xaica abocat al descens i necessitat de punts.

Dels últims cinc partits, l'equip d'Albert Martín n'ha perdut tres, una xifres que l'han dut a acomiadar-se del lideratge i de l'ascens. L'última ensopegada al camp del Fontsanta-Fatjó va acabar d'enfonsar un SantCu que li vol fer pagar els plats trencats al rival d'aquesta jornada, el Xaica, per refer-se de les desfetes del passat.

La visita d'un Xaica en caiguda lliure, que encadena sis derrotes consecutives, és una bona oportunitat perquè les vermell-i-negres aixequin el cap i es llepin les ferides. Amb el perill del descens a tocar, però, el Xaica vol aprofitar la mala dinàmica santcugatenca per esgarrapar algun punt i fugir de la zona perillosa. El conjunt barceloní no es pot relaxar si vol sorprendre les de Sant Cugat, que, tot i no passar pel millor moment de la temporada, continuen sent un dels equips capdavanters del grup.