Els errors defensius condemnen un Junior que pot perdre diumenge la segona plaça

Futbol

Publicat el 16/abr/16 per Joan Garcia / Pedro Miserachs

El Junior perd (3-2) al camp del Fundació Atlètic Vilafranca a la jornada 28 del grup 3 de Segona Catalana de futbol en un matx marcat per les errades defensives dels blau-i-negres. Els santcugatencs han dominat el primer temps i s'han avançat a través de Pablo Alonso, però en el segon temps s'han vist superats pels locals. Els blau-i-negres poden perdre la segona plaça si el Sant Joan Despí supera el Torelles aquest diumenge a la tarda.

El Junior s'ha avançat a la sortida d'un còrner a través de Pablo Alonso al minut 22 i ha dominat el primer temps amb molt control de pilota. A la represa, el Vilafranca ha donat la volta al marcador amb dos gols en tres minuts. Els blau-i-negres han seguit amb el domini de la pilota i Mario Domingo amb un brillant xut creuat ha aconseguit l'empat a falta de 25 minuts per acabar el matx.

El Vilafranca s'ha aprofitat d'un error defensiu dels santcugatencs per certificar el 3 a 2, i deixar el tres punts a casa. Els blau-i-negres segueixen segons i rebran la setmana que ve l'Espluguenc, cinquè classificat.