El Sant Cugat Esport emociona amb la presentació de l'exposició fotogràfica del centenari

Futbol

Publicat el 22/gen/16 per Dani Aguilà

El Sant Cugat Esport ha inaugurat aquest divendres l'exposició fotogràfica del centenari, un repàs a la història del club a través de jugadors, estadis, símbols i banderes que ha deixat petita la Casa de Cultura. Aficionats, expresidents del SantCu, presidents d'altres entitats i una àmplia representació política han estrenat una exposició dividida en tres superfícies: les dues primeres de sorra, per recordar els Camps del Monestir i de la Rambla del Celler, i la darrera de gespa, en referència al camp de la ZEM Jaume Tubau.

Les parets de la mostra s'han farcit de cartells per explicar la història de l'entitat amb alguns dels episodis destacats, com l'ascens a Tercera Divisió, la inauguració dels nous estadis i alguns de més recents, com el Campus a l'Índia. Dues porteries separen els tres espais de l'exposició, en què també es poden veure trofeus, samarretes, banderes i records dels 100 anys de recorregut del SantCu. El president del club, Llorenç Santasusagna, ha destacat la mostra com un reflex de l'aniversari.

Llorenç Santasusagna

És un reflex, un any de joia, d'actes, de posar en valor el que fa el club. És un any en què ens hem d'esforçar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor d'Esports, Eloi Rovira, que ha inaugurat l'exposició, ha lloat la tasca del club.

Eloi Rovira

Ens oloràvem que tindríem moltes sorpreses, la presentació ja ha estat molt original, i quan hem entrat a la sala a veure l'exposició s'ha materialitzat tot el que ja prevèiem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Rovira, Santasusagna i Miquel Garcia, secretari i responsable de la cita, han presentat la mostra en un acte amb homenatges en què s'ha llegit l'himne del club. L'exposició es podrà veure fins el 29 de febrer.