El SantCu femení rep el Fundació Esportiva L'Hospitalet amb l'anhel de ser líder en solitari

El SantCu vol seguir sumant

Futbol

Publicat el 23/gen/16 per Dani Aguilà

El Sant Cugat Esport femení rep el Fundació Esportiva L'Hospitalet en el primer partit de la segona volta al grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques s'enfronten a l'equip hospitalenc aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, amb el lideratge en solitari a l'horitzó. A hores d'ara es troben empatades amb el Fundació Atlètic Vilafranca, que de la seva banda visita una Guineueta B amb urgències.

La primera plaça del grup 1 de Primera Catalana va molt cara. Tant, que un petit entrebanc d'alguns dels equips que lluiten per assolir-la pot ser determinant per saber-ne el propietari al final del curs. El SantCu, un d'aquest equips, farà bé d'emmirallar-se en el partit de la primera volta davant el Fundació Esportiva L'Hospitalet, en què va superar amb contundència el rival (1-5).

A hores d'ara, el líder de la classifiació és el conjunt penedesenc per una millor diferència de gols, tot i que l'enfrontament directe el tenen guanyat, de moment, les santcugatenques, després que superessin el seu rival al capdavant de la classificació a la primera volta (1-2).