El Junior no passa de l'empat en la visita del líder, el Sant Joan Despí

Futbol

Publicat el 19/des/15 per Albert Diumenjó

El Junior només aconsegueix un punt davant el Sant Joan Despí (1-1) a la 15a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santjoanencs, líders, han estat amos i senyors del primer temps en detriment d'un Junior que ha estat superior al rival en el segon període de joc però que no ha pogut retallar distàncies a la classificació. El conjunt de Sant Cugat marxa a les vacances de Nadal segon a quatre punts del Sant Joan Despí.

L'enfrontament entre el primer i el segon classificat del grup 3 de Segona Catalana ha complert amb les expectatives d'un partit d'aquestes dimensions. Les primeres instàncies de matx han estat protagonitzades per la igualtat, tots dos conjunts han tingut opcions per avançar-se al marcador. No ha estat fins al minut 12 de partit, però, que Bernat Mosquera ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d'un servei de córner. La resposta santjoanenca ha estat contundent perquè només set minuts més tard Javier Moreno ha empatat el partit. Després del gol l'àrbitre ha anul·lat una diana al conjunt visitant per fora de joc.

A la represa, els blau-i-negres han fet un pas endavant i han començat a dominar el partit. Catapultat pel bon joc, el Junior ha tingut opcions molt clares per sentenciar el partit, però el desencert de cara a porteria ho ha impedit. L'expulsió d'Abu Rafiu per doble amonestació en el millor moment dels santcugatencs ha impossibilitat que es posessin per davant i el Junior ha deixat escapar dos punts vitals per retallar distàncies al Sant Joan Despí.

Després de les festes els blau-i-negres visiten el camp del San Mauro, el sisè classificat.