El Sant Cugat Esport vol remuntar el vol contra el Vilafranca a domicili

El SantCu vol canviar el rumb de les dues anteriors jornades i tornar a sumar una victòria

Futbol

Publicat el 23/oct/15 per Laia Sanmiquel

El Sant Cugat Esport visitarà el camp de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca amb l'objectiu de recuperar sensacions i tornar a sumar tres punts. El partit del grup 3 de Segona Catalana de futbol es disputarà dissabte a les cinc de la tarda al Municipal de Vilafranca del Penedès. El rival arriba com a cuer de la lliga i els santcugatencs volen treure's del cap la derrota en el derbi del passat cap de setmana.

Els dos equips arriben amb una derrota recent. Diumenge passat, els homes de José Alcaraz van poder empatar un partit que els havia començat donant l'esquena però a falta de 20 minuts, el Junior els va prendre els tres punts marcant l'un a dos definitiu. La jornada d'aquest cap de setmana ha de servir per revertir la mala dinàmica en la qual van entrar fa dues setmanes. Segons el seu tècnic, les derrotes no han estat justes tenint en compte les ocasions generades pels seu equip.

L'amfitrió del matx serà la Fundació Vilafranca. L'equip arriba en hores baixes i tan sols ha pogut sumar un punt en les set jornades que ja s'han disputat. És una de les formacions que més gols ha encaixat tot i que respecte als gols marcats, només n'han fet un menys que els santcugatencs. Per tant, els vermell-i-negres hauran de parar especial atenció en els homes de perill dels penedesencs.

L'entrenador del SantCu, José Alcaraz, no podrà seure a la banqueta atès que va ser expulsat en l'últim partit. Respecte a l'enfrontament de dissabte, creu no poden relaxar-se malgrat la mala situació del rival.

José Alcaraz

No estem en situació de relaxar-nos. Hem incidit en la nostra situació personal. No ens hem centrat en el rival perquè tenim l'experiència de l'Òdena que també anava últim o penúltim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'objectiu per aquest partit és tornar a agafar confiança i reprendre el rumb dels bons resultats de les primeres jornades.