El Sant Cugat Esport femení vol mantenir el lideratge contra el Santboià

El Sant Cugat Esport Femení intentarà sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada

Futbol

Publicat el 2/oct/15 per Laia Sanmiquel

El Sant Cugat Esport femení visita el camp del Santboià a la tercera jornada del grup 1 de Primera Divisió catalana de futbol. El partit es disputarà aquest dissabte a les set de la tarda i enfrontarà dos ferms candidats a l'ascens. Els dos equips han fet un ple de victòries en les dues primeres jornades però les santcugatenques arriben com a líders gràcies al gol average. A l'anterior partit, van golejar el Pallejà en el primer matx oficial d'aquesta temporada a casa.

Les noies de Sant Cugat afronten el partit en plena forma i ambicioses per aconseguir la que pot ser la tercera victòria consecutiva de la temporada. Les xifres de l'equip de moment són extraordinàries. Han marcat un total de 17 gols i tan sols n'han encaixat un. El Santboià arriba en unes condicions similars. Han guanyat els dos primers partits tot i que no d'una manera tan contundent com les noies de Albert Martín.

Les vermell-i-negres lluitaran per mantenir el lideratge i aconseguir distanciar-se de les competidores que aquesta temporada també tenen com a objectiu assolir l'ascens a Preferent.