El FS Sant Cugat es veu les cares amb el Reus i les seves noves estrelles


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat es veu les cares amb jugadors de primer nivell

El Futbol Sala Sant Cugat es veu les cares amb jugadors de primer nivell

El Futbol Sala Sant Cugat provarà d'aferrar-se a la segona plaça del grup 2 de Tercera Divisió davant el renovat i estel·lar Mare Molas Reus, que ja ha començat a recollir els fruits dels fitxatges d'Ignasi i Rafa Muñoz, amb experiència a la Liga Nacional de Futbol Sala. Els santcugatencs visiten aquest dissabte a les sis de la tarda un equip reusenc que s'ha endut quatre dels darrers cinc partits, coincidint amb les noves arribades al club.

El Mare Molas Reus ocupa una situació enganyosa a la classificació si el comparem amb el seu perill actual. El fet d'haver incorporat dos jugadors amb passat a equips com el FC Barcelona i el Marfil Santa Coloma, Ignasi i Rafa Muñoz, ha dimensionat la qualitat de l'equip a una esfera major fins al punt que ha sumat tants punts en les darreres cinc jornades com en la resta de la temporada, 12. Una ratxa, en la qual els dos nouvinguts han estat clau, que ha tret l'equip del descens i que el situa en posició preferencial per salvar-se.

Ara bé, la permanència no està tancada, de manera que els del Baix Camp hauran de mantenir l'alt nivell d'exigència en els tres partits que resten. El primer, contra un Futbol Sala Sant Cugat que, de la seva banda, compta per finals els tres compromisos que resten per poder garantir la segona posició. A hores d'ara, hi ha una lluita acarnissada per aquest lloc, amb Sant Cugat i Esplugues empatats a 47 punts.

El tècnic de l'equip, Jaime Martínez, ressalta la dificultat del rival però recorda que, en aquestes alçades de la temporada, tots els partits són complicats.

Jaime Martínez

És un partit molt difícil, ells s'han reforçat amb dos exjugadors de Primera. S'estan jugant la lliga, potser tenen un punt d'intensitat més gran, però tots els equips poden guanyar.


Àlex Katib està descartat pel que resta de temporada, i l'únic jugador que es podria recuperar, tot i que és una situació molt poc probable, és Jordi Alcoriza. Aquests dos casos, juntament amb altres baixes, fan que Jaime Martínez compti amb sis jugadors de camp amb fitxa del primer equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.