El FS Sant Cugat segueix lluitant contra les baixes per mantenir el segon lloc

El FS Sant Cugat disputa la primera de les quatre finals que té fins a la cloenda de temporada

Futbol

Publicat el 8/mai/15 per Dani Aguilà

El Futbol Sala Sant Cugat ha de tornar a plantar cara a les nombroses baixes per superar el Masnou i mantenir una segona plaça que es presenta com el principal al·licient per al tram final de temporada al grup 2 de Tercera Divisió. Els santcugatencs comptaran amb sis jugadors del primer equip per enfrontar-se dissabte a les nou del vespre al Molins, desè classificat. El precedent és favorable als vermell-i-negres, que van vèncer a l'anada per 3 gols a 5.

A mitjans de temporada, Jaime Martínez lluitava contra els elements per poder fer descansar els seus homes clau i establir una rotació que no desgastés el seu equip. Ara, l'entrenador ha de fer miracles per completar la convocatòria. Amb aquesta llosa afronta el FS Sant Cugat els quatre darrers compromisos. Això sí, amb la il·lusió de mantenir una segona plaça que els podria donar dret a ascendir a Segona Divisió B, categoria de bronze del futbol sala estatal.

El primer d'aquests quatre enfrontaments és contra el Molins, equip que està virtualment salvat i que ja sap que acabarà a mitja taula. Un conjunt que en el partit de la primera volta va fer patir als santcugatencs, malgrat que els de Martínez van acabar imposant la seva qualitat per endur-se els tres punts. L'entrenador vermell-i-negre, Jaime Martínez, lloa l'esforç dels seus homes en els darrers partits i la motivació d'acabar en segona posició.

Jaime Martínez

Els jugadors estan fent un esforç molt important. Estan lluitant molt i donant-ho tot.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la llarga llista d'absències, s'hi afegeix Àlex Katib, baixa per una lesió a l'espatlla. En canvi, qui jugarà per segon partit seguit amb l'objectiu de donar consistència a la porteria local serà Kamil Kajetaniak, escocès, que ja va debutar en el triomf de la setmana passada contra el Rubí.