Tibau: 'Estem treballant perquè clubs de Sant Cugat utilitzin el CAR'


Temes relacionats

L'Ajuntament i el CAR apropen postures per a la cessió d'espais a les entitats locals (27/set/11)

Conesa: 'El camp poliesportiu de la Guinardera serà una realitat el 2012' (14/set/11)

Tizón: 'Continuem buscant subvenció per construir el camp poliesportiu de la Guinardera' ( 6/set/11)


  • Comparteix:

Iván Tibau a Cugat.cat

Iván Tibau a Cugat.cat

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha confirmat a Cugat.cat que els clubs santcugatencs podran utilitzar algunes instal·lacions del CAR aquesta mateixa temporada gràcies al conveni que se signarà pròximament entre l'Ajuntament i el CAR. Tibau també ha avançat que estan buscant fórmules per subvencionar la gespa artificial del camp poliesportiu de la Guinardera.

Ivan Tibau és conscient de la problemàtica que té Sant Cugat a nivell d'instal·lacions. Per aquest fet, i després de conèixer les inquietuds de l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'està a punt de tancar el conveni entre l'Ajuntament i el CAR perquè alguns clubs santcugatencs puguin utilitzar algunes instal·lacions del centre. Aquesta possibilitat ve propiciada per la construcció del nou mòdul esportiu, que entrarà en funcionament el novembre i permetrà disposar d'alguns espais lliures.

Ivan Tibau

Estem treballant perquè clubs de Sant Cugat utilitzin el CAR de Sant Cugat,.


Actualment tres entitats santcugatenques, Club Voleibol Sant Cugat, la secció de rítmica del Club Muntanyenc i la UESC, ja utilitzen espais del CAR. Tibau també s'ha referit al nou camp poliesportiu de gespa artificial de la Guinardera. El secretari general de l'Esport ha avançat que estan treballant per trobar fórmules que ajudin a cobrir el pressupost de l'obra.

Ivan Tibau

Estem treballant per trobar recursos econòmics que subvencionin el projecte.






Recordem que l'alcaldessa, Mercè Conesa, confirmava a Cugat.cat que els 450.000 euros de la construcció del camp quedaran inclosos en el pressupost municipal del 2012.

Preguntat pel projecte del centre de tecnificació de rugbi, que les dues administracions van intentar ubicar a la Guinardera durant l'anterior mandat, Tibau ha declarat que ara mateix és econòmicament inviable. No descarta, però, que en un futur es pogués reactivar.




  • Comparteix:

COMENTARIS

No sé, no sé. Durant molts anys a la secció d'atletisme del CMSC pràcticament no tenien accès a les instal.lacions del CAR, només els 'deixaven' estar-se (les condicions són llargues d'explicar) a la pista, per tal de que un club d'atletisme local pugui entrenar s'ha hagut de fer TOTA UNA PISTA nova (benvinguda sigui en temps de diners) i ara diuen que podran compartir... no entenc a aquest país.

XAVIER OLIVERA MILLAN. Enviat el 5/oct/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.