Tizón: 'Continuem buscant subvenció per construir el camp poliesportiu de la Guinardera'


  • Comparteix:

Xavier Tizón, regidor d'Esports

Xavier Tizón, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat que l'Ajuntament continua buscant subvenció per poder construir el camp poliesportiu projectat a la ZEM de la Guinardera. El cost del moviment de terres per a la construcció de les pistes d'atletisme ha fet que l'1,8 milions d'euros pressupostat inicialment es quedi curt per dur a terme el nou camp de gespa artificial segons Tizón. L'obra no està encara enllestida perquè falten petits detalls a la zona de llançaments i per tant es desconeix encara la data d'inauguració.

Ja s'ha iniciat la nova temporada esportiva i el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha volgut repassar alguns dels temes d'actualitat. Una de les prioritats de la regidoria d'Esports és continuar la recerca de subvencions per poder construir el camp poliesportiu de gespa artificial de la ZEM de la Guinardera. Tizón explica la situació actual.

Xavier Tizón

El projecte continua, però cal trobar la subvenció necessària per construir el camp poliesportiu.




El Consell Català de l'Esport va subvencionar el projecte inicial, que comprenia també el camp poliesportiu, amb 1,8 milions d'euros. Les pistes d'atletisme, que aniran al voltant del camp, encara no estan finalitzades i Tizón no ha volgut donar cap data per l'entrada de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc a les noves pistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.