Escamilla (regidora d'Esports): 'Si Teampartners impugna el concurs de l'OMET, la ciutadania surt perjudicada'

La regidora d'Esports ha repassat l'actualitat esportiva municipal al programa 'Esport en Marxa'


Temes relacionats

PAIDOS-Fundesplai guanya el concurs de l'OMET, 24 anys gestionada per Teampartners ( 5/jun/24)

Teampartners estudia impugnar el concurs de l'OMET guanyat per PAIDOS-Fundesplai ( 5/jun/24)


  • Comparteix:

Núria Escamilla durant el programa 'Esport en Marxa' / Foto: Cugat Mèdia

Núria Escamilla durant el programa 'Esport en Marxa' / Foto: Cugat Mèdia

La regidora d'Esports, Núria Escamilla, ha visitat el programa 'Esport en Marxa', de Cugat Mèdia, i ha repassat l'actualitat esportiva municipal. Escamilla ha valorat l'any que porta en el càrrec: 'un període per posar-me al dia, conèixer les entitats i escoltar els seus projectes i demandes'. Un dels temes d'actualitat és la possible impugnació del concurs de l'OMET per part de la fins ara empresa gestora, Teampartners, després de perdre aquest servei i que anirà a mans de PAIDOS-Fundesplai. Escamilla ha ressaltat que 'si Teampartners tira endavant les impugnacions, s'aturaria el traspàs de l'empresa gestora i això farà que l'esport de la ciutat no vagi bé'.



Possible impugnació concurs OMET

Núria Escamilla entén que "Teampartners té dret d'impugnar, però assenyala que els criteris del concurs han estat tècnics, quantificats i automàtics". Escamilla assegura, que si finalment hi ha al·legacions, "qui sortirà perjudicada és la ciutadania i farà que l'esport no vagi bé". "La nova OMET és més oberta a la ciutat, dinamitzadora d'espais a l'aire lliure i amb més presència a les xarxes socials", ha destacat la regidora.

Millores en instal·lacions

El pavelló de Valldoreix, el Pav 1 i el pavelló de la Floresta seran ignifugats i també es faran treballs de manteniment. Això farà que no es puguin fer els campus d'estiu en aquests equipaments, però sí que estaran enllestits per iniciar la pretemporada, el 5 de setembre, segons ha assegurat Escamilla.

A la ZEM de Can Llobet hi haurà una reforma integral, però s'obrirà un concurs perquè hi hagi una empresa que s'encarregui de les obres.

De la resta d'equipaments de nova creació, el complex de Mira-sol s'acabarà a finals d'any, el nou pavelló de la rítmica, el 2026 sota la direcció de l'AMB, i el nou pavelló de la Guinardera estaria fora del mandat actual.

Esdeveniments esportius

Escamilla ha avançat que Sant Cugat acollirà un torneig 3x3 federat, de la Federació Catalana de Bàsquet, i altres d'escolar a la plaça de la Vila. La cursa DiR-Mossos d'Esquadra també tornarà el 2025 a Sant Cugat.



Núria Escamilla

Que impugni Teampartners farà que l'esport de la ciutat no vagi bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.