Teampartners estudia impugnar el concurs de l'OMET guanyat per PAIDOS-Fundesplai

L'empresa que ha gestionat el servei durant els darrers 20 anys anuncia que estudia emprendre mesures legals contra la puntuació


Temes relacionats

PAIDOS-Fundesplai guanya el concurs de l'OMET, 24 anys gestionada per Teampartners ( 5/jun/24)


  • Comparteix:

Imatge de la festa de cloenda dels jocs escolars que organitza l'OMET d'aquesta temporada / Foto: Ajuntament

Imatge de la festa de cloenda dels jocs escolars que organitza l'OMET d'aquesta temporada / Foto: Ajuntament

Teampartners, l'empresa que ha gestionat l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom) els darrers 20 anys, ha anunciat a Cugat Mèdia que estudia la possibilitat d'impugnar el concurs guanyat per PAIDOS-Fundesplai. PAIDOS-Fundespla ha sumat 98,47 punts i Teampartners, 90. L'empresa considera que hi ha dos criteris de puntuació al concurs (impactes a xarxes socials i projecte de roba per a monitoratge) que no els hi han puntuat de manera correcta, i que s'han fet amb uns criteris molt 'subjectius'. Teampartners té 15 dies hàbils per presentar el recurs i, si el jutge l'admet a tràmit, serien ells qui gestionarien l'OMET fins a la sentència definitiva. El guanyador d'aquest concurs gestionarà l'OMET durant dos anys fixos i dos més prorrogables.


Què és l'OMET?

L'OMET és l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom. Aquesta oficina depèn de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament i va néixer fa més de 30 anys. S'encarrega de planificar i oferir activitats físiques per joves, adults i gent gran. A més gestiona i coordina tot l'esport escolar de la ciutat. 150 treballadors integren aquest servei. El Cros Ciutat de Sant Cugat és una de les activitats més multitudinàries que es disputen a Sant Cugat sota l'organització de l'OMET.
Teampartners gestiona l'OMET des de l'any 2000. L'últim concurs guanyat per aquesta empresa va ser el de 2015 i des del 2020 fins a la data s'ha anat prorrogant la gestió.

De què es queixa Teampartners?

La puntuació màxima possible al concurs era de 100 punts, dividits en oferta econòmica (màxim 40 punts) i criteris d'adjudicació automàtics (fins a 60 punts). Teampartners, en cas d'impugnació, vol al·legar:
  • Que en l'apartat de xarxes socials, on es valora fins a un màxim de 12 punts, no s'ha validat i contrastat la viabilitat i realitat dels impactes. En aquest apartat Teampartners ha sumat 8 punts i PAIDOS-Fundesplai, 12. PAIDOS-Fundesplai es comprometia a fer 110 impactes setmanals a Instagram i Facebook, en època de major impacte, i 60, de menor impacte. Pel que fa a les publicacions de Twitter -actual X-, en època de major impacte farien 110 posts, i en menor impacte, 60. Teampartners es comprometia a fer 40 insercions setmanals a Instagram i Facebook en major impacte, i 22 en menor. Pel que fa a X, 55 en major impacte, i 34, en menor.
  • L'altre apartat que Teampartners vol al·legar és el projecte destinat a la roba que utilitza el monitoratge (tallatge i patrons) de l'OMET i que s'havia de redactar amb una extensió màxima de 25 pàgines, i on s'aconseguia una puntuació màxima de 5 punts. Teampartners ha perdut els 5 punts per entregar un document de 27 pàgines, incloent-hi portada i sumari. Segons Teampartners, la portada i el sumari no se sumen en aquest tipus de concursos.


  • Si impugnen, què pot succeir?

    Primer el jutge ha d'admetre a tràmit les al·legacions. A partir d'aquí, el jutge pot decidir que el guanyador és Teampartners (per no haver estat puntuat en els dos criteris que esmenta a les al·legacions); tornar a convocar el concurs; o donar validesa al concurs i que PAIDOS-Fundesplai sigui el nou gestor. Els 150 treballadors que actualment integren l'OMET continuaran als seus llocs de feina, sigui amb Teamparners o amb la nova gestora, PAIDOS-Fundesplai, qui hauria de subrogar-los.




    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.